Bine ati venit pe cinemabistro.ro!

Daca vizitati site-ul nostru, cinemabistro.ro, numit in continuare SITE, sau doriti sa folositi serviciile furnizate de noi, inseamna ca acceptati conditiile de mai jos. Va rugam sa le cititi cu atentie. Daca nu doriti sa le acceptati, va sugeram sa nu navigati pe acest site.

  1. ELEMENTE DEFINITORII

Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre SC. IN FRONT ASSOCIATES SRL., prin intermediul magazinului online cinemabistro.ro, catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti. Astfel, urmatorii termeni vor insemna:
Cumparator: persoana fizica sau juridica ce lanseaza o comanda.
Bunuri si Servicii: orice produs sau serviciu, inclusiv documentele si serviciile mentionate in comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului.
Comanda: un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora. Comanda poate fi lansata fie electronic, fie telefonic sau prin e-mail.
Contract: O comanda confirmata de catre Vanzator.
Drepturi de proprietate Intelectuala (in cele ce urmeaza DPI): toate drepturile materiale cum ar fi know-how, dreptul de autor si drepturi in natura de autor, drepturile de baza de date, drepturi de proiectare, drepturi de model, patente, marci inregistrate si inregistrari ale numelor de domenii pentru oricare din cele de mai sus.
Specificatii: toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in comanda.
SITE: site-ul online cinemabistro.ro.

  1. CONTUL DUMNEAVOASTRA

Daca utilizati acest website, sunteti direct raspunzator pentru pastrarea confidentialitatii numelui de utilizator si parolei contului dvs si de restrictionarea accesului la calculatorul dvs si sunteti de acord sa acceptati responsabilitatea pentru orice activitate care se desfasoara sau se va desfasura in cont sub numele de utilizator si parola dvs. Cinemabistro.ro isi rezerva dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi, de a sterge sau modifica continutul website-ului sau a contului personal sau de a anula comenzi fara nici o restrictie sau anuntare prealabila.

  1. COMUNICATII ELECTRONICE

Atunci cand vizitati magazinul nostru sau cand ne trimiteti un e-mail inseamna ca dvs comunicati cu noi electronic. In acest sens consimtiti:
– sa primiti in acelasi mod de la noi mesajele;
– sa agreati mesajele postate de noi pe SITE;
– ca toate intelegerile, mesajele, notele sau alte comunicari pe care noi le trimitem electronic satisfac toate cerintele legale pe care le implica acest tip de comunicare.

  1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin lansarea unei Comenzi, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, prin SMS sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile. Comanda va fi compusa din urmatoarele documente, in ordinea importantei:
a. Comanda (impreuna cu mentiunile clare asupra datelor de livrare si facturare) si conditiile sale specifice
b. Specificatiile Cumparatorului (acolo unde este cazul)
c. Termeni si conditii
Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia din urma. Vanzatorul nu considera in niciun moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract. Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat.

5. EXTINDEREA OBLIGATIILOR VANZATORULUI

a. Vanzatorul isi va utiliza cunostintele sale profesionale si tehnice pentru a atinge rezultatul stipulat in Comanda si va livra Bunurile si Serviciile care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului;
b. Informatiile prezentate pe site-urile Vanzatorului, au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. De asemenea, din considerente legate de spatiu si coerenta structurii informatiei, descrierile produselor pot fi incomplete, insa vanzatorul face eforturi de a prezenta informatiile cele mai relevante, pentru ca produsul sa fie utilizat in parametrii pentru care a fost achizitionat;

6. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

  1. DREPTUL DE AUTOR

Cumparatorul intelege dreptul de proprietate intelectuala si nu va dezvalui unei terte parti sau va face publice (pe internet sau media), nici una dintre informarile primite de la Vanzator. Continutul acestui SITE (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea cinemabistro.ro si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor. Cinemabistro.ro va ofera dreptul limitat de a accesa si folosi in scop personal acest website. Limitarea se impune in cazul descarcarii si stocarii (altfel decat in cache) sau modificarii, in intregime sau partial, a continutului acestui website, in situatia in care nu exista un accept scris din partea noastra.

Nu este permisa revanzarea sau folosirea in scop comercial a acestui website, a produselor, categoriilor sau preturilor, partial sau in intregime, fara consimtamantul nostru scris. Acest website, in totalitatea lui sau partial, nu poate fi reprodus, copiat, vandut, revandut, vizitat sau exploatat in vreun alt fel pentru un scop comercial fara consimtamantul nostru scris; Nu este permisa utilizarea in frame-uri a marcilor, logo-urilor sau altor informatii specifice SITE-ului (inclusiv imagini, text, design, formularistica) fara consimtamantul nostru scris. Nu este permisa utilizarea meta-tagurilor sau a altui text ascuns care sa contina numele cinemabistro.ro sau alte marci inregistrate din acest website fara consimtamantul nostru scris. Este permisa, cu drept de revocare si neexclusiv, crearea hiperlink-urilor catre pagina principala a SITE-ului atat timp cat acel link nu denigreaza sau pune intr-o lumina nefavorabila SITE-ul, partenerii sai, sau produsele incluse in magazin. Cazurile de incalcarea drepturilor de autor pot fi raportate printr-un e-mail trimis fie prin intermediul formularului de contact de la rubrica „Contact”, fie la adresa de e-mail rezervari@cinemabistro.ro

Platforma folosita pentru dezvoltarea acestui site este WordPress, modificata si revizuita de programatorii nostri.

  1. CONFIDENTIALITATE

Cinemabistro.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. SC. IN FRONT ASSOCIATES SRL. garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre cinemabistro.ro pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cinemabistro.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopurile colectarii datelor sunt: reclama, marketing si publicitate, precum si servicii de comunicatii electronice. Este necesar sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru comunicarile comerciale, livrarea produselor si emiterea documentelor fiscale. Refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea noastra de a va putea livra produsele. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor (pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail rezervari@cinemabistro.ro sau la adresa sediului social al societatii).

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil. Cinemabistro.ro utilizeaza metode si tehnologii de securitate, impreuna cu politici aplicate salariatilor si proceduri de lucru, inclusiv de control, pentru a proteja datele cu caracter personal colectate conform prevederior legale in vigoare. Serverele pe care SITE-ul este gazduit sunt protejate de acces fizic si la distanta limitat, fiind instalate in incinte adecvate tehnic si din punct de vedere al securitatii. Depunem toate eforturile rezonabile, justificate comercial, pentru a va proteja datele cu caracter personal colectate, analizam noile tehnologii in domeniu si, atunci si daca este cazul, le aplicam in vederea upgrade-ului sistemelor noastre de securitate. De asemenea, infrastructura hardware si software utilizata de catre cinemabistro.ro, este periodic analizata in privinta securitatii. Cinemabistro.ro isi declina orice raspundere pentru continutul site-urilor la care aceasta pagina web face trimitere. Cinemabistro.ro isi rezerva dreptul de a modifica atat continutul, cat si structura site-ului in orice moment si fara nevoie de preaviz.

Orice incercare de orice natura de modificare a imaginii si informatiilor din prezentul SITE, cu exceptia detinatorului sau legal – cinemabistro.ro, fara acordul prealabil al cinemabistro.ro, da dreptul unilateral si neechivoc ca cinemabistro.ro sa faca uz de toate prerogativele sale de a se adresa instantelor legale competente pentru sanctionarea acestor fapte. Garantam securitatea si confidentialitatea datelor transmise prin sistemul informatic.

Furnizarea datelor personale nu implica nicio obligatie din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita oricand stergerea datelor personale din baza de date. Cinemabistro.ro va respecta informatiile confidentiale pe care le-ati furnizat si NU va vinde, NU va inchiria si NU va face barter cu liste de mailing ale clientilor sai. Cinemabistro.ro solicita numele, adresa de e-mail, numarul de telefon si adresa de livrare de la clientii sai doar in scopul finalizarii comenzilor cat mai corect si rapid. Ne rezervam dreptul de a anula comenzile incomplete sau facute fara informatii de baza (exemplu: fara telefon de contact). Serviciul nostru include si alte comunicari cu caracter administrativ si comercial care va vor fi trimise in momentul in care decideti sa va inregistrati ca utilizator.

Orice schimbare a acestor reguli de confidentialitate vor fi comunicate pe site-ul cinemabistro.ro cu cel putin 10 zile inainte de implementarea lor. Informatiile colectate inainte de implementarea schimbarilor vor fi asigurate in conformitate cu vechile reguli de confidentialitate. Prin transmiterea de informatii sau materiale prin intermediul acestui site, oferiti Vanzatorului acces nerestrictionat si irevocabil la acestea, dreptul de a utiliza, reproduce, afisa, modifica, transmite si distribui aceste materiale sau informatii. Sunteti, de asemenea, de acord ca Vanzatorul sa poata utiliza liber, in interes propriu, aceste idei, concepte, know-how-uri sau tehnici pe care ni le-ati trimis prin intermediul SITE-ului. Cinemabistro.ro nu va constitui subiect de obligatii referitoare la confidentialitatea informatiilor trimise, daca legislatia in vigoare nu prevede alte specificari in acest sens.

Incepand cu data de 25 mai 2018, a intrat in vigoare Regulamentul nr. 679/2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (denumit in continuare „GDPR”), aplicabil in toate statele membre ale Uniunii Europene. In acest sens, adoptam prezenta Politica de prelucrare a datelor cu caracter personal in vederea alinierii la dispozitiile noii reglementari.

Cum colectam datele cu caracter personal

Direct: obtinem date cu caracter personal in mod direct de la persoane fizice/juridice, in diferite moduri, incluzand urmatoarele modalitati: completarea formularelor online, abonarea la newsletter, vizitarea sediului sau a punctelor de lucru SC. IN FRONT ASSOCIATES SRL. sau trimiterea de CV-uri pentru angajarea pe posturile vacante din cadrul societatii.

Indirect: de regula, obtinem date cu caracter personal ale persoanelor fizice/juridice in mod indirect in cadrul relatiilor contractuale. Putem obtine date cu caracter personal si din urmatoarele surse: Site-uri profesionale si/sau sociale: in cazul in care va accesati pagina noastra oficiala de Facebook, Google, LinkedIn, Twitter etc., noi vom colecta informatiile privitoare la contul dumneavoastra. Aceste categorii de informatii pot cuprinde numele dumneavoastra, adresa de e-mail, informatii aditionale despre dumneavoastra.

Ce categorii de date cu caracter personal colectam

Prelucram doar datele necesare pentru a raspunde solicitarilor dumneavoastra si pentru a furniza la un standard inalt produsele achizitionate de la SC. IN FRONT ASSOCIATES SRL. Volumul de date cu caracter personal prelucrate este diferit in functie de scopul prelucrarii.

Date personale: date de contact precum nume si prenume, numarul de telefon mobil, adresa de e-mail ale potentialilor clienti, adresa (domiciliu/de livrare), e-mail, precum si orice alt fel de informatie furnizata de clientii SC. IN FRONT ASSOCIATES SRL. si care este prelucrata si introdusa in bazele de date.

 Care sunt drepturile persoanelor vizate

In calitate de persoana vizata, aveti urmatoarele drepturi:

  • dreptul de a solicita o copie a datelor cu caracter personal aflate in posesia Cinemabistro.ro;
  • dreptul de a solicita Cinemabistro.ro sa rectifice oricare date cu caracter personal inexacte sau care nu mai sunt de actualitate;
  • dreptul de a solicita ca datele cu caracter personal sa fie sterse in momentul in care nu mai sunt necesare Cinemabistro.ro;
  • de a va retrage consimtamantul cu privire la prelucrare, atunci cand prelucrarea are la baza consimtamantul (ex. newsletter), fara insa a afecta legalitatea activitatilor de prelucrare realizate pana in momentul respectiv;
  • in cazul unui litigiu cu privire la corectitudinea prelucrarii datelor cu caracter personal, dreptul de restrictionare a prelucrarii;
  • daca prelucrarea se bazeaza pe interese legitime, dreptul de a obiecta la prelucrarea datelor cu caracter personal (acolo unde se aplica);
  • dreptul de a inainta o plangere la autoritatea de supraveghere: Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, la adresa B-dul. G-ral. Gheorghe Magheru, nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romaniasau prin e-mail la anspdcp@dataprotection.ro.

Drepturile de mai sus pot fi exercitate in orice moment. Pentru exercitarea acestor drepturi, va incurajam sa ne adresati o solicitare in format electronic datata si semnata la rezervari@cinemabistro.ro.

De asemenea, in cazul in care doriti sa va retrageti consimtamantul acordat cu privire la scopurile de marketing direct, aveti posibilitatea de a utiliza optiunea „dezabonare” care este inclusa in fiecare comunicare de marketing.

  1. STOCURI SI TERMENE DE LIVRARE

Daca produsele comandate nu mai sunt disponibile, comanda se va anula fara achitarea de daune de nici una din parti. In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare si/sau de pornire a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorul de termenul estimat de finalizare a livrarii.

  1. FACTURARE – PLATI

Vanzatorul va emite catre Cumparator un bon fiscal pentru Bunurile si Serviciile livrate.

    11. GARANTII

Cinemabistro.ro nu garanteaza ca acest website, serverul gazda sau e-mail-urile trimise de noi nu contin virusi sau alte elemente daunatoare. Cinemabistro.ro nu poate fi facut raspunzator pentru orice paguba de orice fel produsa de utilizarea acestui website, inclusiv – dar nu limitat la pagubele directe, indirecte, accidentale sau ca si consecinte.

     12. FORTA MAJORA

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

      13. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

Prezentul contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre partile implicate in tranzactie se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.